HTML

Alfanyúl

2011.03.12. 12:10 kativole

Tádikánk, ahhoz képest, hogy óriási termetű görény, bizony félős. Megijed minden váratlan zajtól – bár valljuk be, sokszor mi is így vagyunk vele –, ha Grófuram hangosabban rászól, ha odatoppant neki, mert épp valami rosszat csinált, a porszívótól és a hajszárítótól pedig egyenesen retteg. Míg Frutka, a legkisebb és az egyetlen lány a csapatban támadó jelleggel lép fel, és megpróbálja legyőzni a zúgó dolgokat, addig Tádé fénysebességgel végigrohan a lakáson és bebújik a ketrecében a bújócsőbe, hogy még az orra hegyét se érje el a VESZÉLY. Igazi kis nyuszi. :)

Igen ám, de ez a kis nyúl, ha arról van szó, hogy ki a domináns a csapatban, bizony könyörtelenül elpáholja a többieket. Mióta ivarzik, Fruttit keresztül-kasul húzgálja a lakásban a nyakbőrénél fogva. Felemelt fejjel, szétvetett lábakkal, peckesen sétálgat vele egy alkalmas zugot keresve, ahol kettesben lehetnek. Ugyan Fruttit sem kell félteni, mert sokszor úgy a földhöz vágja a nála háromszor nagyobb sráczot, hogy csak úgy puffan, de azért nincs könnyű élete. Hál’ Istennek, még nincs egy éve sem, hogy a kislány megkapta az implantot, így tüzelni nem fog, nem kell tehát aggódni, hogy Tádé nagy igyekezete sikerrel és gyermekáldással jár.

Csóri Mangóm pedig… hát neki nagyon nehéz sora van. Az időm nagy része azzal telik el, hogy figyelem, nehogy találkozzanak, ha olykor együtt van kint mindenki, de így is elkapta párszor. A görény furfangos és gyors, hajtják a hormonok. Ergo néha túljár az eszemen. Mangó pedig, bár nem ivaros, mégiscsak férfiból van, így Tádé konkurensnek képzeli a leányzó kegyeiért vívott harcban. És mivel az főnöknek egyrészt rendet kell tenni a „hordában”, másrészt neki jár a csaj, ezért Mangó üldöztetésben van. Lehet, hogy jobban kiállna magáért, és Tádé is több sérülést szerezne, ha nem lenne implantos, dehát az.

Mostanában sokszor eszembe jut, amit Grófuram mondott, mikor Tádé bekerült a családba. Ahogy nőtt és megpróbáltuk összeszoktatni Mangóval, Mangó nagyon sokszor helybenhagyta, pedig már akkor is megvolt az implantja. Mivel azonban már akkor is látszott, hogy Tadeusz nagyobb termetű lesz, mint Mangi, Grófuram kinyilatkoztatta a próféciát, hogy előbb-utóbb beteljesedik a bosszú. És tényleg.

Tádé lett az alfa. Egy alfanyúl. :D

Szólj hozzá!

Címkék: alfa görény grófuram ivarzás

A bejegyzés trackback címe:

https://kativole.blog.hu/api/trackback/id/tr22733074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása