HTML

Mi minden fér bele a hétvégébe...

2009.12.14. 10:50 kativole

Pénteken voltunk Pesten, hogy Frutti megkapja az idei utolsó oltását. Találkoztunk a tenyésztőjével, aki nem győzött ámulni, hogy Frutti milyen kedves. Vettünk tőle függőágyat, bevásároltunk a Fressnapfban ( kaptak babapúder illatú almot :)

Vasárnap újra csak Pesten voltunk. Reggelre ugyanis Frutti beteg lett. Egész nap nem javult, sőt rosszabb lett, úgyhogy 3-kor már útban voltunk az orvos felé. Az állatorvosi rendelőben van egy szabadon garázdálkodó papagáj. Miközben bent voltunk, majdnem levitte Grófuram fejét. Csapongott ide-oda, fiolákat lopott és használt tűt rágcsált. Nevettem volna rajta, ha nem aggódom annyira a kislányért. Kapott két injekciót, de ma reggel még nem láttam, hogy javult volna. Talán annyi, hogy már evett egy keveset.

Mangó pedig ma reggelre ugyanazokat a tüneteket produkálta. Remélem, hogy tévedek. Ha nem, akkor ma is megyünk Pestre.

És én - ahelyett, hogy otthon lennék velük, vagy orvoshoz vinném őket -  itt húzom az igát, mert van két kibaszott sürgős meló, és közben félőrült vagyok az aggodalomtól. Fuck you, you fuckin' fuck! - Ata után szabadon.

 

4 komment

Címkék: vásárlás görény grófuram

A bejegyzés trackback címe:

https://kativole.blog.hu/api/trackback/id/tr571596008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emene 2009.12.14. 14:43:01

Görényinfluenza??? Jobbulást a kicsiknek!

kativole 2009.12.14. 15:32:15

@Emene: Hál'Istennek nem. Az nekik sajnos valószínűleg halálos lenne. Pénteken az oltáskor Frutti találkozott más görényekkel és összeszedett valamit. Aztán persze tovább is adta.
De köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!

Emene 2009.12.15. 08:55:00

Voltatok tegnap Pesten? Vagy úgy is kérdezhetném, hogy jobban van már a kiccsalád? ;-)

kativole 2009.12.15. 10:45:50

@Emene: Nem ficánkoltak nagyon tegnap, de nem tűnt olyan súlyosnak a helyzet, hogy fel kelljen menni. Este Frutti már élénk volt, reggel kevésbé. Mangó elég bágyadt volt, de ha nem muszáj, nem szívesen viszem őket orvoshoz. Ma reggel már kicsit rohangált.:-) Azért megviseli őket a dolog. Nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődsz! :D
süti beállítások módosítása